Thursday, February 2, 2012

Συγχαρητήρια στην καινούρια σχεδιαστική ομάδα του Cherry Nest!

Η επιλογή ήταν πολύ δύσκολη καθώς πολλά αξιόλογα στον χώρο της χειροτεχνίας άτομα έστειλαν τις αιτήσεις τους.... Καταλήξαμε σε 6 πολύ δημιουργικά πρόσωπα, 2 εκ των οποίων ήταν μαζί μας και στην προηγούμενη περίοδο με μεγάλη επιτυχία και 4 νέα πολλά υποσχόμενα μέλη! 
Ξεκινάμε με τα δύο παλιά μας μέλη την Νατάσα Τεολόγλου που μας ξετρέλανε με τις όμορφες κάρτες μας και την Ελένη Τσαμπάζη με τα υπέροχα art journal της! 
Ονομάζομαι Νατάσα Τεολόγλου! Η σύντομη ιστορία λοιπόν... μένω στην Αθήνα με τις τρεις γάτες μου, τον Σάκη, την Λόλα και την Μπαλού. (Και ναι, το Σάκης βγαίνει από τον Ρουβά... ξεκίνησε για πλάκα βλέποντας x-factor και του έμεινε του φουκαρά!). Η δουλειά μου δεν έχει τίποτα απολύτως να κάνει με τις χειροτεχνίες. Αντίθετα, η δημιουργία καρτών με βοηθάει να χαλαρώνω μετά την δουλειά... είτε δημιουργώντας όταν είμαι σπίτι, είτε ψάχνοντας για μαγαζιά με υλικά όταν βρίσκομαι σε επαγγελματικό ταξίδι (κάτι που συμβαίνει συχνά, γι'αυτό καμιά φορά εξαφανίζομαι για λίγες μέρες!). Το μπλογκ μου είναι το http://astero-gr.blogspot.com
Καλημέρα σας! Λέγομαι Ελένη και λατρεύω όλου του είδους τις καλλιτεχνίες και χειροτεχνίες! Ασχολούμαι κυρίως με την τέχνη του ημερολογίου( art journaling) ,με mixed media painting και κολάζ ,με την κατασκευή mixed media κοσμημάτων και με διάφορες άλλες κατασκευές. Κατά καιρούς έχω κάνει και κάποια tutorials για κατασκευές και για σελίδες ημερολογίου τέχνης στο blog μου και τον Ιούλιο συμμετέχω στο 4ο φεστιβάλ artogether στην Αθήνα με ένα έργο μου.Έπίσης το μπλογκ μου καθώς και δουλειές μου έχουν δημοσιευτεί σε τοπικές εφημερίδες, στην Real news και στο περιοδικό Cosmopolitan και σε αμερικάνικο΄σάιτ όπου μου ζητήθηκε να γράψω ένα άρθρο για την τέχνη του ημερολογίου
Μπορείτε να δείτε κι άλλα στο μπλογκ μου:
www.apinkdreamer.blogspot.com

Ονομάζομαι Κατερίνα Λαιοπούλου!Η δημιουργία για μένα είναι ζωή, ομορφιά, χαμόγελο, αγάπη, μεράκι, ψυχή... Αγαπώ πολύ να δημιουργώ με τα χέρια μου... βιβλία ευχών, κουτιά, αντικείμενα, κεριά, ζωγραφιές, συνθέσεις και πάει λέγοντας.Μπορείτε να δείτε το blog μου http://handmadebykaterina.blogspot.com/.

Γεια σας!!! Με λένε Ρούλα και είμαι 27 χρονών. Τα τελεύταία χρόνια ασχολούμε με διάφορα hobby και ανυπομονώ να μοιράζομαι μαζί σας τις δημιουργίες μου !!!Το blog μου είναι http://art-makes-me-happy.blogspot.com/! Φιλάκιαααα!

 Γειά σας ονομάζομαι Ελίνα Κουτσουραδή και λατρεύω τις γάτες! Είμαι 30 χρονών και μένω στην Αθήνα! Μου αρέσουν οι προκλήσεις και τρελαίνομαι για χειροτεχνίες! Ασχολούμαι με το scrapbooking εδώ και 6 χρόνια συνέχεια.... Μου αρέσει πολύ η ιδέα να τυπώνω στον υπολογιστή μου χαρτιά και να δημιουργώ με αυτά, το θεωρώ πολύ πρωτοποριακό και ανυπομονώ να ξεκινήσω τις δημιουργίες με τα υπέροχα χαρτιά Cherry Nest.Το blog  μου είναι το  http://elina.typepad.com/.   Φιλιά!!!



18 comments:

  1. Συγχαρητήρια κορίτσια!!!! Είμαι σίγουρη οτι οι δημιουργίες σας θα αναδείξουν τα προϊόντα του Cherry Nest στο έπακρον!!!
    Καλή αρχή!
    Φιλάκιαααααα!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστούμε Βίκυ!!!! :-)
      Φιλάκια πολλά και καλές μας δημιουργίες!

      Delete
  2. καλη αρχη και καλη συνεχεια σε ολες μας!!!!εχω ξετρελαθει με τα καινουρια χαρτια του cherry nest!!!

    ReplyDelete
  3. Καλή επιτυχία σε όλες σας.Είστε εξαιρετικά ταλαντούχες!

    ReplyDelete
  4. Καλή επιτυχία κοριτσλακια!!!Ελίνα πολύ καλή επιλογή ειστε όλες πολύ ταλαντούχες !!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  5. Πολλά συγχαρητήρια!Ελίνα νομίζω έκανες πολύ καλές επιλογές στις σχεδιάστριες ,όλες είναι υπέροχες!Καλή αρχή!!!

    ReplyDelete
  6. Συγχαρητηρια σε ολες τις κοπελες!! Περιμενουμε να δουμε τις δημιουργιες σας..

    ReplyDelete
  7. Συγχαρητηρια σε ολες τις κοπελες!! Περιμενουμε να δουμε τις δημιουργιες σας..

    ReplyDelete
  8. κΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ!!!!

    ReplyDelete
  9. Kαλή επιτυχία σε όλη την ομάδα!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  10. Καλή επιτυχία να έχετε.Περιμένουμε τις δημιουργίες σας.

    ReplyDelete
  11. Σας ευχαριστούμε όλες κοριτσια! Να στε καλά!!!

    ReplyDelete
  12. Συγχαρητήρια σε όλες σας!!και καλή επιτυχία!!!

    ReplyDelete
  13. Ευχαριστούμε πολύ..... Καλές δημιουργίες σε όλες μας!!!

    ReplyDelete
  14. Συγχαρητήρια και καλή αρχή! Περιμένουμε με ανυπομονησία τις φρέσκιες ιδέες σας!

    ReplyDelete
  15. Συγχαρητηρια κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  16. Congratulations on the new team members, all so very talented.

    Marie

    ReplyDelete
  17. Καλώς σας βρήκα κορίτσια ! Συγχαρητήρια στην νέα ομάδα του Cherry Nest και καλές δημιουργίες !

    ReplyDelete