Sunday, June 19, 2011

Design team call για το Cherry Nest

To Cherry Nest ψάχνει την καινούρια του σχεδιαστική ομάδα!!

Το site είναι www.cherrynest.com

Ψάχνουμε 4 νέους σχεδιαστές, ενθουσιώδεις, με όρεξη για δημιουργία και αγάπη για τις χειροτεχνίες παντός είδους. Πρέπει να τους αρέσει η πρόκληση και να προσπαθούν να φτιάξουν χειροτεχνίες με συγκεκριμένες προδιαγραφές.
Μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι αγαπούν το χαρτί και τις χειροτεχνίες με αυτό. Από σχεδιαστές που κάνουν κάρτες και scrapbooking μέχρι κόσμημα και διακοσμητικά αντικείμενα.

Για την αίτηση για να μπείτε στην σχεδιαστική ομάδα χρειάζονται:
-          3 φωτογραφίες έργων σας που θεωρείτε ότι αντιπροσωπεύουν το στυλ της δουλειάς σας τώρα και έχουν γίνει χρησιμοποιώντας στο μεγαλύτερο μέρος τους χαρτί.
-          3 γραμμές που να γράφουν για πιο λόγο πιστεύετε ότι μπορείτε να ανήκετε στην σχεδιαστική ομάδα του Cherry Nest.
-          Σύνδεση με το προσωπικό σας blog, αν έχετε, ή κάποια online γκαλερί με τα έργα σας.

Οι υποχρεώσεις του κάθε σχεδιαστή θα είναι:

-          Ο κάθε σχεδιαστής ζητείτε να ολοκληρώνει 2 projects κάθε μήνα καθώς και 1 μάθημα (tutorial) στην σχεδιαστική περίοδο των 6 μηνών, για τα οποία θα του δίνονται συγκεκριμένες ημερομηνίες ανάρτησης των έργων.
-          Όλα τα projects πρέπει να κατασκευάζονται κατά 70% με προϊόντα του Cherry Nest.

Τα οφέλη των σχεδιαστών του Cherry Nest θα είναι:

-          Οι σχεδιαστές θα πληρώνονται με προϊόντα, με εξαίρεση τις έντυπες δημοσιεύσεις. Κάθε μέλος θα παραλαμβάνει μηνιαία προϊόντα της επιλογής του Cherry Nest με σκοπό να δημιουργήσει τα projects του μήνα.
-          Οι σχεδιαστές θα προωθούνται αντίστοιχα και από το Cherry Nest στο site www.cherrynest.com και στο blog της εταιρείας.
-          Για την περίπτωση που οι σχεδιαστές ενδιαφέρονται να αγοράσουν περισσότερα προϊόντα θα μπορούν να το κάνουν με έκπτωση 30% των αναγραφόμενων τιμών.


Διορία για την υποβολή αιτήσεων είναι 5 Ιουλίου 2011.
Οι σχεδιαστές που θα επιλεγούν θα ειδοποιηθούν στις 7 Ιουλίου2011.
Η πεντάμηνη θητεία των σχεδιαστών θα είναι από 1 Αυγούστου 2011 μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2011.

No comments:

Post a Comment