Saturday, February 12, 2011

Καλως ήλθατε!!

Τρελαμένη πάντα με παντός είδους χειροτεχνία, έψαχνα πάντα να βρω το κάτι διαφορετικό σε υλικά, το κάτι διαφορετικό σε ιδέα για να ενσωματώσω στις δημιουργίες μου. Έτσι αποφάσισα να φτιάξω αυτό το ζουζουνιάρικο online κατάστημα γεμάτο ιδέες και κέφι για δημιουργία.
Εδώ μπορείτε να βρείτε ηλεκτρονικά αρχεία PDF που μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας, να τυπώσετε και να τα κόψετε για να δημιουργήσετε κομψοτεχνήματα.
Από ετικέτες για τα τετράδιά σας και τα μπουκαλάκια μπαχαρικών της  κουζίνας, μέχρι χαρτιά για να χρησιμοποιήσετε σε όλων των ειδών τα crafts, από ντεκουπάζ και scrapbooking  μέχρι κόσμημα!
Κατά καιρούς θα βρείτε επίσης μίνι συλλογές από vintage μπλιμπλίκια όπως τα λέω εγώ, όμορφα μινι πραγματάκια για να διακοσμείτε τις δημιουργίες σας (από κουμπιά μέχρι vintage εικόνες και χαντρούλες)
Και φυσικά την δυνατότητα να κλείνετε θέση σε σεμινάρια και παρουσιάσεις που διοργανώνονται κατά καιρούς πρώτοι από όλους!
Πιστεύω ακράδαντα ότι όλοι μπορούν να φτιάξουν αριστουργήματα με λίγη πίστη και τα σωστά υλικά γι αυτό θεωρώ ότι απευθύνομαι σε όλους όσους ψάχνουν μία δημιουργική διέξοδο!
Ανυπομονώ να σας ξετρελάνω!
Φιλάκια
Ελίνα Κουτσουραδή


Η μόνη μου συνεργάτης και σωτήρας είναι η Μυρτώ Καπερώνη. Λίγα λόγια από την ίδια...
Με λένε Μυρτώ και είμαι από την Πάτρα. Σπούδασα Marketing και  Επικοινωνία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Γραφιστική στον ΑΚΤΟ. Εργάζομαι ως γραφίστρια και, όταν δεν βοηθάω την Ελίνα να μετατρέψει τις πιο τρελές ιδέες στα πιο δημιουργικά -digital- κομψοτεχνήματα, λατρεύω να παίζω τένις, να πηγαίνω για shopping, να διασκεδάζω με φίλους και να ταξιδεύω. 

No comments:

Post a Comment