Wednesday, February 29, 2012

Τρεις πανέμορφες καρτούλες απο την Νατάσα Τεολόγλου!

Η Νατάσα μας έφτιαξε τρεις πολύ όμορφες vintage και ταυτόχρονα μοντέρνες καρτούλες! Για να τις φτιάξει χρησιμοποίησε τα χαρτιά pied de poule μαύρο και pied de poule κόκκινο. Το αποτέλεσμα απλά φανταστικό!!!




Monday, February 27, 2012

Μία ανοιξιάτικη δημιουργία από την Κατερίνα!

Η Κατερίνα μας θυμίζει πως έρχεται η Άνοιξη με τον πιο όμορφο τρόπο, με μία υπέροχη κατασκευή! Για να δημιουργήσει η Κατερίνα το όμορφο αυτό λουλούδι χρησιμοποίησε το χαρτί μαύρο pied de poule και το κόκκινο pied de poule.


Saturday, February 25, 2012

Μία φανταστική κάρτα από την Νατάσα Τεολόγλου!

Η Νατάσα μας έφτιαξε μία φανταστική κάρτα αγάπης με πάρα πολύ γούστο και έξυπνες τεχνικές! Για να φτιάξει τις καρδούλες χρησιμοποίησε τις καρδούλες αγάπης από τα σχέδια για τύπωμα και τα χαρτιά φούξια καρδούλες με ρίγες, τις μίνι ροζ καρδούλες, τις κόκκινες καρδούλες, τις πολύχρωμες καρδούλες και τις ροζ καρδούλες με τις διαγώνιες ρίγες. Επίσης έκοψε από τα σχέδια για τύπωμα την καρτέλα αγάπη και την κόλλησε επάνω στην κάρτα της!

Thursday, February 23, 2012

Αποκριάτικες μάσκες από την Ελένη!

Η Ελένη μας έφτιαξε δύο πολύ όμορφες και εύκολες μάσκες για τις αποκριάτικες μεταμφιέσεις μας!!!
Χρησιμοποίησε το χαρτί με τις κόκκινες καρδούλες και το χαρτί με τις φούξια καρδούλες και τις ρίγες!

Monday, February 20, 2012

Ένα πανέμορφο σετ του καφέ απο την Ρούλα!

Η Ρούλα μας διακόσμησε ένα σετ καφέ με πολύ πολύ αγάπη για τους ερωτευμένους! Χρησιμοποίησε το χαρτί με τις ροζ καρδούλες , το χαρτί με τις κόκκινες καρδούλες, τις καρδούλες αγάπης απο τις ετικέτες και το νούμερο 14 απο τα σχέδια για τύπωμα την καρτέλα αγάπη μπίνγκο Vintage. Η Ρούλα χρησιμοποίησε όλα αυτά τα υλικά απο το Cherrynest και τα χρησιμοποίησε τόσο δημιουργικά ώστε να τα μετατρέψει σε ένα όμορφο σετ του καφέ!


Saturday, February 18, 2012

Ένα όμορφο γλειφιτζούρι αγάπης απο την Νατάσα Μουσκάτ!

Η Νατάσα μας έφτιαξε ένα όμορφο γλειφιτζούρι αγάπης που μπορούμε να δωρίσουμε στον αγαπημένο μας οποιαδήποτε στιγμή το αισθανόμαστε. Για να το φτιάξει χρησιμοποίησε ροζ μαύρο ριγέ χαρτί Α4, χαρτί με ροζ καρδούλες απο το οποίο έκοψε ένα σχεδιάκι με ξέφτια, ρόζ καρό χαρτί απο το οποίο έκοψε μία καρδούλα και απο τα σχέδια για τύπωμα τις καρδούλες αγάπης απο τα οποία έκοψε την καρδούλα με την λέξη αγάπη.

Friday, February 17, 2012

Μία πολύ όμορφη ιδέα διακόσμησης απο την Κατερίνα!

Η Κατερίνα διακόσμησε πολύ όμορφα ένα τραπέζι αγάπης και μας το παρουσιάζει! Χρησιμοποίησε το ροζ Α4 χαρτί με τις ροζ καρδούλες για να διακοσμήσει το τσίγκινο κουβαδάκι καθώς επίσης και απο τα σχέδια για τύπωμα τις ετικέτες αγάπης. Επίσης είχε την πολύ όμορφη ιδέα να φτιάξει σουπλά για το πιάτο και το ποτήρι απο το φούξια χαρτί με καρδούλες και ρίγες.

Wednesday, February 15, 2012

Ένα πολύ όμορφο art journal απο την Ελένη!

Η Ελένη δημιούργησε ένα όμορφο δισέλιδο art journal που ξεχειλίζει απο αγάπη! Έχει χρησιμοποιήσει ροζ χαρτί με καρδούλες, κόκκινο χαρτί με καρδούλες για να φτιάξει τις όμορφες καρδούλες της και την καρτέλα αγάπη μπίνγκο vintage

Friday, February 10, 2012

Ένα πολύ όμορφο βιβλιαράκι αγάπης απο την Νατάσα Μουσκάτ!

Η Νατάσα μας δείχνει πώς να φτιάξουμε ένα πολύ όμορφο βιβλιαράκι αγάπης που θα φιλοξενήσει όμορφες κουβέντες αγάπης για την γιορτή των ερωτευμένων! Έχει χρησιμοποιήσει μαύρο καρό χαρτί Α4, το χαρτί με τις κόκκινες καρδούλες, μεγάλο χαρτί pied de poule κόκκινο και το σχέδιο για τύπωμα αγάπη μπίνγκο vintage.
Βήμα 1ο: Παίρνουμε τα τρία χαρτιά μας και τα διπλώνουμε στην μέση.
Βήμα 2ο: Βάζουμε την μία σελίδα μέσα στην άλλη για να δημιουργήσουμε ένα βιβλιαράκι!

Βήμα 3ο: Κόβω απο την καρτέλα Αγάπη την λέξη και το νούμερο 14 με την καρδούλα!

Βήμα 4ο: Τρυπάω τις σελίδες μου κάνοντας δύο τρύπες στο εσωτερικό τους για να τις βιβλιοδέσω!
Βήμα 5ο: Περνάω μία κορδελίτσα απο τις τρύπες και την δένω φιόγκο για να κρατήσει το βιβλιαράκι μας.
Βήμα 6ο: Προχωράω στρογγυλεύωντας τις άκρες του βιβλίου μου είτε με ειδικό κοφτάκι είτε με ένα απλό ψαλίδι.
Βήμα 7ο: Μετά με ένα κόφτη μοτίβων κόβω την κάτω κάτω σελίδα στο άνοιγμά της ώστε να δημιουργήσω σχέδιο.
Βήμα 8ο: Διπλώνω την πρώτη σελίδα τόσο ώστε να φαίνεται το σχέδιο της κάτω σελίδας.
Βήμα 9ο: Κολλάω στο εξώφυλλο τα σχέδια που έχω κόψει.
Βήμα 10ο: Φτιάχνω ένα λουλουδάκι απο ένα μικρό υφασματάκι και το κολλάω και αυτό στο εξώφυλλο κολλώντας και ένα κουμπάκι στο εσωτερικό του.
Το βιβλιαράκι μας είναι έτοιμο να φιλοξενήσει όμορφα λόγια αγάπης που μας χρειάζονται όχι μόνο για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αλλά γενικά στην ζωή μας.

Wednesday, February 8, 2012

Μία πολύ όμορφη ιδέα απο την Ελίνα!

Η Ελίνα μας προτείνει μία πολύ όμορφη ιδέα διακόσμησης για ένα όμορφο δείπνο στον αγαπημένο μας του Αγίου Βαλεντίνου! Έχει χρησιμοποιήσει το χαρτί Α4 καρό για να φτιάξει την όμορφη αυτή καρδούλα!

Monday, February 6, 2012

Μία όμορφη μόμπιλ καρδούλα απο την Ελίνα!

Η Ελίνα έφτιαξε μία όμορφη καρδούλα που περιστρέφεται χρησιμοποιώντας το μεγάλο pied de poule κόκκινο χαρτί. Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας του έρωτα λόγω της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου οπότε η δημιουργία της Ελίνας είναι ένα πολύ γλυκό μικροδωράκι για τον αγαπημένο σας.


Saturday, February 4, 2012

Μία πολύ όμορφη καρφίτσα απο την Νατάσα Μουσκάτ!

Η Νατάσα μας έφτιαξε μία πολύ όμορφη καρφίτσα απο το χαρτί μαύρο καρώ Α4 και είχε την όμορφη ιδέα να κόψει την καρδούλα απο την καρτέλα αγάπη μπίνγκο vintage και να την κολλήσει πάνω στην καρφίτσα!

Thursday, February 2, 2012

Συγχαρητήρια στην καινούρια σχεδιαστική ομάδα του Cherry Nest!

Η επιλογή ήταν πολύ δύσκολη καθώς πολλά αξιόλογα στον χώρο της χειροτεχνίας άτομα έστειλαν τις αιτήσεις τους.... Καταλήξαμε σε 6 πολύ δημιουργικά πρόσωπα, 2 εκ των οποίων ήταν μαζί μας και στην προηγούμενη περίοδο με μεγάλη επιτυχία και 4 νέα πολλά υποσχόμενα μέλη! 
Ξεκινάμε με τα δύο παλιά μας μέλη την Νατάσα Τεολόγλου που μας ξετρέλανε με τις όμορφες κάρτες μας και την Ελένη Τσαμπάζη με τα υπέροχα art journal της! 
Ονομάζομαι Νατάσα Τεολόγλου! Η σύντομη ιστορία λοιπόν... μένω στην Αθήνα με τις τρεις γάτες μου, τον Σάκη, την Λόλα και την Μπαλού. (Και ναι, το Σάκης βγαίνει από τον Ρουβά... ξεκίνησε για πλάκα βλέποντας x-factor και του έμεινε του φουκαρά!). Η δουλειά μου δεν έχει τίποτα απολύτως να κάνει με τις χειροτεχνίες. Αντίθετα, η δημιουργία καρτών με βοηθάει να χαλαρώνω μετά την δουλειά... είτε δημιουργώντας όταν είμαι σπίτι, είτε ψάχνοντας για μαγαζιά με υλικά όταν βρίσκομαι σε επαγγελματικό ταξίδι (κάτι που συμβαίνει συχνά, γι'αυτό καμιά φορά εξαφανίζομαι για λίγες μέρες!). Το μπλογκ μου είναι το http://astero-gr.blogspot.com
Καλημέρα σας! Λέγομαι Ελένη και λατρεύω όλου του είδους τις καλλιτεχνίες και χειροτεχνίες! Ασχολούμαι κυρίως με την τέχνη του ημερολογίου( art journaling) ,με mixed media painting και κολάζ ,με την κατασκευή mixed media κοσμημάτων και με διάφορες άλλες κατασκευές. Κατά καιρούς έχω κάνει και κάποια tutorials για κατασκευές και για σελίδες ημερολογίου τέχνης στο blog μου και τον Ιούλιο συμμετέχω στο 4ο φεστιβάλ artogether στην Αθήνα με ένα έργο μου.Έπίσης το μπλογκ μου καθώς και δουλειές μου έχουν δημοσιευτεί σε τοπικές εφημερίδες, στην Real news και στο περιοδικό Cosmopolitan και σε αμερικάνικο΄σάιτ όπου μου ζητήθηκε να γράψω ένα άρθρο για την τέχνη του ημερολογίου
Μπορείτε να δείτε κι άλλα στο μπλογκ μου:
www.apinkdreamer.blogspot.com

Ονομάζομαι Κατερίνα Λαιοπούλου!Η δημιουργία για μένα είναι ζωή, ομορφιά, χαμόγελο, αγάπη, μεράκι, ψυχή... Αγαπώ πολύ να δημιουργώ με τα χέρια μου... βιβλία ευχών, κουτιά, αντικείμενα, κεριά, ζωγραφιές, συνθέσεις και πάει λέγοντας.Μπορείτε να δείτε το blog μου http://handmadebykaterina.blogspot.com/.

Γεια σας!!! Με λένε Ρούλα και είμαι 27 χρονών. Τα τελεύταία χρόνια ασχολούμε με διάφορα hobby και ανυπομονώ να μοιράζομαι μαζί σας τις δημιουργίες μου !!!Το blog μου είναι http://art-makes-me-happy.blogspot.com/! Φιλάκιαααα!

 Γειά σας ονομάζομαι Ελίνα Κουτσουραδή και λατρεύω τις γάτες! Είμαι 30 χρονών και μένω στην Αθήνα! Μου αρέσουν οι προκλήσεις και τρελαίνομαι για χειροτεχνίες! Ασχολούμαι με το scrapbooking εδώ και 6 χρόνια συνέχεια.... Μου αρέσει πολύ η ιδέα να τυπώνω στον υπολογιστή μου χαρτιά και να δημιουργώ με αυτά, το θεωρώ πολύ πρωτοποριακό και ανυπομονώ να ξεκινήσω τις δημιουργίες με τα υπέροχα χαρτιά Cherry Nest.Το blog  μου είναι το  http://elina.typepad.com/.   Φιλιά!!!