Sunday, October 30, 2011

Μία όμορφη κούκλα απο την Ελένη!

Η Ελένη για την όμορφη δημιουργία της χρησιμοποίησε τα  vintage γράμματα για να φτιάξει το καπελάκι και το   μαύρο καρό , χαρτί Α4 !


Wednesday, October 26, 2011

Ένα μεταλλικό κουτί "μεταμορφωμένο" απο την Έμμα!

Δείτε πως μπορείτε να μεταμορφώσετε ένα μεταλλικό κουτί σε κουτί συνταγών τόσο απλά...Η Έμμα χρησιμοποίησε για τη δημιουργία της το χαρτί ρομαντικός κισσός για να ντύσει το μεταλλικό της κουτί , έκοψε το ρολόι απο τις ροζ καρτέλες  και τις ετικέτες (tabs ) μεγάλες για το πάνω μέρος του κουτιού!

Monday, October 24, 2011

Ένα lay out απο την Βίκυ!

Η Βίκυ για την όμορφη δημιουργία της χρησιμοποίησε τα vintage γράμματα , απο τα σχέδια για τύπωμα το αγάπη μπίνγκο vintage και το χαρτί πρωϊνό φτερούγισμα!

Saturday, October 22, 2011

Ένα όμορφο lay out απο την Cynthia....

H Cynthia χρησιμοποίησε το χαρτι ρομαντικός κισσός για την δημιουργία της...άκρως ταιριαστό με το όμορφο αυτό βλεμματάκι της φωτογραφίας!!!

Thursday, October 20, 2011

Εβδομαδιαίος πίνακας επιβράβευσης απο την Ευδοκία!!!

Μία πολύ όμορφη ιδέα και άκρως εκπαιδευτική απο την Ευδοκία!!!O πίνακας έχει κατασκευαστεί σαν ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα επιβράβευσης για παιδιά ..πιο συγκεκριμένα όταν το παιδί είναι υπάκουο κερδίζει πεταλούδα και αντίστοιχα όταν δεν είναι τη χάνει!!! Στο τέλος της εβδομάδας σύμφωνα με τις πεταλούδες που έχει μαζέψει το παιδί ανταμοίβεται με κάποιο δωράκι!!! Για να φτιάξει τον όμορφο αυτό πίνακα χρησιμοποίησε το χαρτί ρομαντικός κισσός!

Tuesday, October 18, 2011

Μάθετε πως να εφαρμόζετε μικτές τεχνικές πάνω σε ξύλο απο την Ελένη!!!

Η Ελένη μας γεμίζει αισιοδοξία  και μας προτείνει να δημιουργήσουμε αυτό που μας δείχνει, τις ημέρες που νοιώθουμε down και μας υπόσχεται πως θα νοιώσουμε σίγουρα καλύτερα!!! 

1ο Βήμα: Παίρνουμε ένα κομματί κόντρα πλακέ θαλάσσης και το βάφουμε ροζ!


2ο βήμα: Παίρνουμε τα εξής χαρτιά vintage γράμματα , ρολόι απο τις ετικέτες ροζ , το μεγάλο pied de poule μαύρο Α4 , το πορτοκαλί πουά χαρτί Α4 , το τυρκουάζ πουά χαρτί Α4 , το χαρτί ρομαντικός κισσός , το χαρτί πρωινό φτερούγισμα , banner σημαιάκια χαρούμενα , το μοντέρνο πορτοκαλί - λευκό γραμμικό χαρτί Α4 , τα banner σημαιάκια vintage , τις ετικέτες (tabs) μεγάλες , το σχολείο μπίνγκο vintage και κόβουμε διάφορα τετράγωνα χαρτιά!

3ο βήμα: καλύπτουμε με τα χαρτιά σχεδόν όλη την επιφάνεια του ξύλου εφαρμόζοντας τα χαρτιά με κόλλα!

4ο βήμα: Περνάμε την επιφάνεια με ένα υγρό πινέλο !

5ο βήμα: Περνάμε τα χρώματα  χωρίς να καλύψουμε όλη την επιφάνεια, για να φαίνονται τα όμορφα χαρτιά!

6ο βήμα: Χρησιμοποιούμε διάφορα stencils για το ρόζ χρώμα!

 7ο βήμα: Χρησιμοποιήστε ένα stencil με τυρκουάζ χρώμα απο πάνω απο το ροζ!
 8ο βήμα: Σε ένα άλλο χαρτί ζωγραφίστε μια γυναίκα - νεράιδα και μετά κόψτε την και κολλήστε την πάνω στο βαμμένο ξύλο!
 9ο βήμα: πάνω στο φόρεμα της κολλήστε διάφορες λέξεις που φαντάζεστε!
 Τέλος κολλήστε το έργο σας στον τοίχο για να σας θυμίζουν όλα αυτά τα μηνύματα αισιοδοξίας πως θα έρθουν καλύτερες μέρες!

Sunday, October 16, 2011

Ένα όμορφο lay out απο την Cynthia....

H Cynthia χρησιμοποίησε για να φτιάξει αυτό το όμορφο lay out το χαρτί ρομαντικός κισσός!!!

Wednesday, October 12, 2011

Ένα γλυκοδωράκι απο την Ευδοκία!!!

Η Ευδοκία χρησιμοποίησε το χαρτί πρωϊνό φτερούγισμα για να δημιουργήσει το πολύ όμορφο δωράκι με τα γλυκάκια!!!

Monday, October 10, 2011

Ένα υπέροχο σετ απο κολιέ και σκουλαρικια !!!

Η Ελένη είχε την πολύ όμορφη ιδέα να χρησιμοποιήσει το χαρτί ρομαντικός κισσός και να δημιουργήσει αυτά τα όμορφα σκουλαρίκια και το υπέροχο κολιέ!!!

Saturday, October 8, 2011

Τρία πολύ όμορφα παράσημα απο την Ελίνα!

Η Ελίνα έφτιαξε πολύ όμορφα παράσημα τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βραβεία σε μαθητές ή ακόμα και να δωθούν απο γονείς στα παιδιά τους για κάποια πράξη που θέλουν να επιβραβεύσουν!!! Για να τα φτιάξει χρησιμοποίησε πορτοκαλί πουά χαρτί  Α4 , μεγάλο pied de poule μαύρο χαρτί Α4 , το μοντέρνο πορτοκαλί λευκό γραμμικό χαρτί Α4  , το πράσινο πουά χαρτί Α4  και τέλος έκοψε τα καρτελάκια vintage chic και τα κόλλησε επάνω στα παράσημα!

Sunday, October 2, 2011

Μία πανέμορφη εκδοχή της γνωστής "κρεμάλας" απο την Νατάσα!

Η Νατάσα δημιούργησε ένα όμορφο lay out που αναπαριστά το παιχνίδι της κρεμάλας που αγαπούν μικροί και μεγάλοι!!! Για την δημιουργία της χρησιμοποίησε τα vintage γράμματα , έφτιαξε την κρεμάλα με τυρκουάζ πουά χαρτί Α4 , την αλφάβητο μαυροπίνακα  και την καρτέλα μπινγκο vintage !