Wednesday, August 31, 2011

Κάρτα τρίλιζα από την Νατάσα!

Για άλλη μία φορά η Νατάσα μας ξετρελαίνει με την έμπνευσή της για κάρτες. Τι έκανε εδώ? Έφτιαξε μία πανέμορφη κορνίζα από το χαρτί pied de poul και έναν κόφτη μοτίβων. Έπειτα χρησιμοποίησε έξυπνα το πορτοκαλί μοντέρνο χαρτί ως πίνακα τρίλιζας, και αυτό που πραγματικά με ενθουσίασε είναι ο τρόπος που χρησιμοποίησε τα πουά χαρτιά.... τα έκοψε σε σχήμα μαργαρίτας μετατρέποντας κάθε λευκό πουά σε κέντρο λουλουδιού!!!!!!!! Τρομερή ιδέα!! Και για τίτλο χρησιμοποίησε μία ετικέτα μαργαριτα !

Εμπνευστήκατε??

Monday, August 29, 2011

H Bίκυ φτιάχνει ένα τέλειο μίνι αλμπουμάκι

Η Βίκυ μας φτιάχνει ένα τέλειο μίνι αλμπουμάκι έτοιμο να γεμίσει με τις φωτογραφίες των διακοπών σας! Τύπωσε τα χαρτιά πράσινο πουά, τυρκουάζ πουά, μοντέρνο πορτοκαλί, pied de poul,  τα ένωσε σε ένα τετράπτυχο, πρόσθεσε και μίνι μικρές λεπτομέρειες όπως κουμπάκια και κορδελίτσες και μικρές πεταλουδίτσες και ένα λουλουδάκι ετικέτα και το έκανε τέλειο!




Saturday, August 27, 2011

Ονειρική σελίδα ημερολογίου από την Ελένη

Η Ελένη κάθε φορά μας ταξιδεύει με τις σελίδες καλλιτεχνικού ημερολογίου που φτιάχνει (art journal). Αυτήν τη φορά ταξιδεύει με μία πράσινη πουά βαρκούλα στο όνειρο!

Χρησιμοποίησε για την υρά της γοργόνας το μοντέρνο πορτοκαλί χαρτί, για την βαρκούλα το πράσινο πουά και το πορτοκαλί πουά για τον ήλιο και τύπωσε το pied de poul σε ροζ χαρτί για το καπέλο της βαρκάρισας!, ταξίδι μπίνγκο και το vintage αλφάβητο.

Thursday, August 25, 2011

Μία τέλεια ιδέα για κάρτα από την Νατάσα

Η Νατάσα είναι σπεσιαλίστα στις κάρτες και μας έφτιαξε μία τέλεια κάρτα για τις διακοπές κάνοντας πολύ λεπτοδουλειά! Τύπωσε τα χαρτιά, μετά τα σφράγισε με διάφορες σφραγιδούλες, τα έκοψε και τα τοποθέτησε μέσα στο φιλμ!! Φανταστική ιδέα και δουλειά!

Χρησιμοποίησε το πράσινο πουά, τυρκουάζ πουά, πορτοκαλί πουά, pied de poul και το vintage αλφάβητο που έκοψε ένα ένα τα γραμματάκια για το καλές διακοπές!

Tuesday, August 23, 2011

H Έμμα μας φτιάχνει το κέφι με μία σελίδα scrapbooking!

H Έμμα, σχεδίασε αυτήν την σούπερ χαρούμενη σελίδα scrapbooking για να θυμάται για πάντα την
χαρά της κορούλας της όταν άνοιγε τα δώρα στα γεννέθλια των τριών της χρόνων!

Sunday, August 21, 2011

Μία καρτούλα από την Βίκυ

Η Βίκυ μας έφτιαξε για το Cherry Nest μία εντυπωσιακή καρτούλα χρησιμοποιώντας πολύ έξυπνα το χαρτί pied de poul. Τι έκανε? Τύπωσε το σχέδιο σε ροζ χαρτί και αμέσως δημιούργησε ένα νέο αποτέλεσμα!


Η καρτούλα αυτή φτιάχτηκε με τα προϊόντα pied de poulλουλουδάκια ετικέτες νούμερα.

Saturday, August 20, 2011

Επιστροφή στα θρανία μάθημα online με την Ελίνα!


 Οι διακοπές τελειώσαν και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Ευκαιρία για όλες τις μαμάδες να μπουν σε πρόγραμμα και σε όλα τα παιδάκια να βρουν ξανά τους φίλους τους!

Τι θα λέγατε λοιπόν για μία σειρά μαθημάτων χειροτεχνίας που θα σχετιζόταν με αυτήν την επιστροφή στα θρανία?

Παρακολουθείστε μία σειρά online (διαδικτυακών) μαθημάτων και εμπνευστείτε από τις ιδέες για να προετοιμάσετε την καινούρια σχολική χρονιά.

Από 5 Σεπτεμβρίου μέχρι 9 Οκτωβρίου θα λαμβάνετε κάθε Δευτέρα και Πέμπτη ένα καινούριο μάθημα στο email σας με αναλυτικές οδηγίες και φωτογραφίες για την κάθε κατασκευή, σε σύνολο 10 μαθήματα, δηλαδή 10 κατασκευές. Κάθε Κυριακή θα σας περιμένει και μία διαφορετική έκπληξη  στο email σας και στο φορουμ!

Θα δείτε ιδέες για να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο σε ύφος σχολικό, έξυπνες κατασκευές για τα σχολικά σας είδη, μέχρι και πως να φτιάξετε ένα αλμπουμάκι για να καταγράψετε την σχολική χρονιά.

10 μαθήματα γεμάτα ιδέες για να δημιουργήσετε και μαζί με το παιδί σας.

5 Κυριακές γεμάτες προκλήσεις, εκπλήξεις, δωράκια για τους συμμετέχοντες και έξτρα έμπνευση!

Λοιπόν τι λέτε? Είστε έτοιμοι για την νέα σχολική χρονιά?

Κόστος συμμετοχής 25 ευρώ και περιλαμβάνει:
- αποστολή οδηγιών για 10 κατασκευές χειροτεχνίας
- πρόσβαση σε ιδιωτικό φόρουμ και γκάλερυ
- αποκλειστικά προϊόντα του cherrynest για το μάθημα
- πολλή τρέλα


Γραφτείτε τώρα είτε αγοράζοντας απευθείας το μάθημα μέσω του Cherry Nest, ή στέλνοντας email στο info@cherrynest.com

Δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης για το συγκεκριμένο σεμινάριο μετά την ημερομηνία εκκίνησής του.

Friday, August 19, 2011

Η Ελένη δημιουργεί έναν πίνακα mixed media

H Ελένη έφτιαξε έναν υπέροχο πίνακα με μιτές τεχνικές με προϊόντα του Cherry Nest. Έκοψε λεπτομέριες του σχεδίου της από χαρτάκια που τύπωσε με το Cherry nest και μας εξέπληξε με την ιδέα του να χρησιμοποιήσει τα banner σημαιάκια ως σκεπές σπιτιών! Τέλεια ιδέα

Wednesday, August 17, 2011

H Ευδοκία φτιάχνει καρτούλες για τα δώρα!

Δείτε τι έφτιαξε η Ευδοκία με το Cherry Nest. Όμορφες ιδέες για να στολίσετε τις τσαντούλες με τα δωράκια σας και να γράψετε τις ευχές στις καρτούλες!


 Γι αυτήν την καρτούλα χρησιμοποιήθηκαν τα προϊόντα μίνι ροζ καρδούλες και αλφάβητος κύκλοι.

Γι αυτήν την καρτούλα χρησιμοποιήθηκαν τα προϊόντα αγάπη μπίνγκο vintage και οι καρδούλες αγάπης.